Jouw eigen website of webshop

Voor het laten ontwikkelen van jouw eigen website of webshop ben je bij ons aan het juiste adres.

We kunnen voor jou een website of webshop op maat opleveren. Omdat er websites zijn in allerlei soorten en maten bieden we geen standaard pakketten aan maar krijg je een offerte op maat die precies voldoet aan jouw wensen. Zo voorkom je dat je betaalt voor functionaliteiten die je nooit gebruikt.

Websites kunnen we ontwikkelen in WordPress of een ander content management systeem (CMS) naar keuze. Voor webshops maken we gebruik van WooCommerce en Magento. Voor een website met meer unieke functionaliteiten kunnen we indien gewenst ook een maatwerk CMS opleveren.

Voordelen

Bij de bouw van een website staan de prestaties centraal. Langzaam ladende pagina's leiden tot ergernissen bij bezoekers en het is bewezen dat een snelle site leidt tot meer conversie. We zorgen dat alle pagina's snel laden en gebruiken hiervoor diverse benchmarks en optimalisaties.

Onze sites zijn vanzelfsprekend veilig. Vaak wordt dit door sitebouwers over het hoofd gezien omdat zij meer een grafische achtergrond hebben. Codelle zorgt ervoor dat jouw site voorzien is van de meest recente security best-practices en altijd gebruik maakt van een beveiligde verbinding. Op deze manier ben je AVG-verantwoord online.

Omdat we uitsluitend ontwikkelen met hedendaagse best-practices en standaarden zijn onze websites volledig zoekmachine-geoptimaliseerd. Hierdoor is je bedrijf beter vindbaar en zal je meer bezoekers aantrekken. Ook bij het opstellen van de inhoud kunnen we je begeleiden om alles beter vindbaar te maken.

Voor het uiterlijk van je website of webshop kunnen we een standaard template uitzoeken en aanpassen naar jouw huisstijl. Wil je wat uniekers dan kunnen we een op maat gemaakt design laten ontwerpen. Hiervoor werken we samen met een aantal ervaren designers. Ook het gebruiken van je eigen ontwerp of het ontwerp van je bestaande website behoort tot de mogelijkheden. Welk ontwerp je ook kiest, wij zorgen ervoor dat jouw site geschikt is voor desktop, telefoon en tablet.

Met de nieuwe wetgeving rondom privacy en bescherming van persoonsgegevens (AVG en GDPR), de cookiewet en de richtlijnen van de Europese Unie moet niet alleen veel zorg besteedt worden aan techniek maar ook aan privacybeleid. Codelle kan je bij dit gehele proces begeleiden.

Wat kost het?

Iedere website of webshop is uniek. Sommige sites vragen om veel pagina's, anderen juist weer om veel grafische aanpassingen of plug-ins. Daarom werken wij niet met vaste pakketten maar met een offerte op maat. Zo weet je zeker dat je niet betaalt voor functionaliteit die je niet gebruikt. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen?

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Vertel ons je idee en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact op

Codelle

Experts in Ruby on Rails, mobiele apps en cloud computing.

Neem contact op

  • Ruiterskwartier 119-A
    8911 BS Leeuwarden
    (alleen op afspraak)
  • info@codelle.com
  • KVK nr. 01162001