Maatwerk apps voor telefoon en tablet

Wij bouwen complexe mobiele applicaties voor telefoon en tablet. Met een academische kijk op software en een passie voor innovatie lacht zelfs de moeilijkste uitdaging ons toe.

Codelle ontwikkelt maatwerk apps voor iOS, Android en React Native. Al sinds het eerste jaar dat de App Store online is zijn we actief met het ontwikkelen van mobiele apps en hierdoor hebben we een brede expertise opgebouwd. We ontwikkelen apps gericht op consumenten (via de App Store) maar ook enterprise apps.

Geen uitdaging staat ons in de weg. Door onze academische achtergrond zijn we breed inzetbaar en gespecialiseerd in het oplossen van moeilijke problemen. Zo hebben we ervaring met het ontwikkelen van apps voor:

 • Digitaal ondertekenen van contracten
 • Afgeschermde portals (intranet/extranet)
 • Planning en roostering van medewerkers
 • Digitaal lesmateriaal
 • Narrowcasting
 • Interactieve kunstwerken
 • Virtual/augmented reality en 360-graden video
 • Audio en muziekinstrumenten (synthesizers, analyse, muziekspelers, etc.)
 • Koppelingen met diverse diensten (social media, webshops, voorraadbeheer, etc.)

Werkwijze

Codelle hanteert voor al haar ontwikkelwerkzaamheden het Minimum Viable Product (MVP) principe. Dit betekent dat onze focus ligt op het stapsgewijs toewerken naar het minimale dat jij nodig hebt om je concept te valideren. Terwijl deze eerste versie door jou geëvalueerd wordt werken wij al door aan de volgende stap. Zo kunnen we samen het best mogelijke resultaat bereiken.

Door onze ervaring met bedrijven en apps uit allerlei branches kunnen we goed met je meedenken. Als we bij jouw idee ergens een technische twijfel hebben dan zijn we hier eerlijk over en gaan we samen aan de slag om de details van je concept verder uit te werken. Zo voorkom je extra kosten achteraf als je alles weer moet laten ombouwen.

Bij al onze werkzaamheden streven we naar de hoogste kwaliteit van het geproduceerde materiaal. We houden ons aan de hedendaagse best-practices en standaarden, zodat je product klaar is voor de toekomst. Jij wordt eigenaar van de source code en het intellectueel eigendom en als je zelf ontwikkelaars in dienst hebt dan zorgen we voor een goede kennisoverdracht.

Snel resultaat

Tijdens het ontwikkelproces gaan we te werk volgens het principe van Agile Development. Dit is een process met (twee)wekelijkse cycli waardoor we snel kunnen inspelen op feedback en nieuwe inzichten. Hierdoor zijn we flexibel en komen we sneller tot een werkbaar resultaat.

Wanneer je zelf al ontwikkelaars in dienst hebt waar we mee samen gaan werken dan hanteren we indien gewenst het bestaande ontwikkelproces.

Offerte aanvragen?

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Vertel ons je idee en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact op

Codelle

Experts in Ruby on Rails, mobiele apps en cloud computing.

Neem contact op

 • Ruiterskwartier 119-A
  8911 BS Leeuwarden
  (alleen op afspraak)
 • info@codelle.com
 • KVK nr. 01162001