Cases

De werkzaamheden van Codelle zijn divers maar hebben als gemene deler dat performance en gebruiksgemak centraal staan. Hieronder leest u een greep uit onze werkzaamheden.

De Boer & Partners

De Boer & Partners is een gerenommeerd makelaarsbureau in Vlaanderen met meer dan 15 vestigingen. Codelle ontwikkelt en beheert voor De Boer & Partners een digitaal backoffice en app voor het uitvoeren van taxaties en digitaal opstellen en ondertekenen van (koop)contracten.

StaffSwitch

StaffSwitch is een online payrollbedrijf met een groot aantal werknemers. Codelle moderniseerde voor StaffSwitch het gehele online platform en ontwikkelde een app voor het efficient inroosteren van werknemers.

Dacom Farm Intelligence

Dacom Farm Intelligence ontwikkelt sensorsystemen voor de agri-sector en heeft klanten over de hele wereld. Voor Dacom ontwikkelde Codelle een koppeling tussen legacy en hedendaagse software om drempels te verlagen tussen ontwikkelaarsafdelingen na een bedrijfsfusie. Daarnaast ontwikkelde Codelle voor Dacom een mobiele app voor online teeltregistratie.

ECOPOTS

ECOPOTS produceert onder diverse merken duurzame bloempotten vanuit 100% gerecyclede grondstoffen. Voor distributeurs van ECOPOTS heeft Codelle een beveiligde brand portal ontwikkeld waarmee o.a. de verspreiding van promotiemateriaal gecentraliseerd wordt.

Yellowbird

Yellowbird levert een platform voor 360-graden video. Voor Yellowbird ontwikkelde Codelle een nieuwe grafische engine voor het streamen van 360-graden videobeelden voor iOS en Android.

Almanapp

Na de succesvolle crowdfunded oprichting van Almanapp werd Codelle benaderd als ontwikkelaar voor de mobiele techniek. Codelle ontwikkelde voor Almanapp de iOS en Android apps en infrastructuur om geautomatiseerd grote hoeveelheden white-label apps te updaten in de App Store.

BarTune

BarTune is een online jukebox voor in de horeca en op je eigen feestje. Met een app vraag je je favoriete nummer aan en kunnen andere bezoekers de afspeellijst bekijken. Codelle ontwikkelde voor BarTune een online muziekspeler, apps voor iOS en Android en koppelingen met o.a. Spotify.

Offerte aanvragen?

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Vertel ons je idee en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact op

Codelle

Experts in Ruby on Rails, mobiele apps en cloud computing.

Neem contact op

  • Ruiterskwartier 119-A
    8911 BS Leeuwarden
    (alleen op afspraak)
  • info@codelle.com
  • KVK nr. 01162001